TTV Odion Voorpagina nieuws We mogen weer van start!! In onze vernieuwde zaal.

We mogen weer van start!! In onze vernieuwde zaal.

0 Comments

Afgelopen weken is er keihard gewerkt om onze zaal weer tip en top te krijgen voor het nieuwe seizoen. Onze jeugdlid Thijs heeft op de lange wand een prachtige muurschildering gemaakt helemaal in het thema van TTV Odion. Het bestuur was het unaniem eens dat de zaal een opknap beurt goed kon gebruiken. Daarop hebben we meerdere mensen bij elkaar getrommeld en zijn we afgelopen zaterdag keihard aan de gang gegaan. Na een paar uur flink schilderen hebben we een mooie basis neergezet voor onze vernieuwde zaal.

Naast dat onze zaal is aangepast heten wij jullie allen ook weer van harte welkom in onze zaal. Wel met de huidige corona regels in acht genomen. Zie hiervoor de verstuurde mail. Niet ontvangen? Neem even contact op met het bestuur zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Related Post

Odion 4 kampioen!!Odion 4 kampioen!!

0 Comments

Van harte gefeliciteerd!!! Odion 4 is kampioen geworden in de 5e klasse! Een top prestatie, veel succes volgend seizoen in de 4e klasse!!

Rabobank Clubkas CampagneRabobank Clubkas Campagne

0 Comments

Tafeltennisvereniging Odion doet dit jaar weer mee met de clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van de Rabobank Graafschap ontvangen een paar dagen voor deze periode een stemkaart. Hierop staat