TTV Odion Voorpagina nieuws Uitslagen speelronde 10 Jeugd

Uitslagen speelronde 10 Jeugd

0 Comments

Afgelopen zaterdag zijn ook de laatste jeugdwedstrijden gespeeld. Deze stonden nog op de planning beide teams waren zeker van hun uiteindelijke positie op de ranglijst. Het was dan ook een wedstrijd die enkel nog voor de formaliteit gespeeld diende te worden. Ondanks dat er niets op het spel stond werden beide wedstrijden wel gewonnen door de jeugdformaties.

Het kampioensteam Jeugd Odion 2 wist hun tegenstander zelfs met 10-0 te verslaan. Ook in de sets werden er mooie uitslagen genoteerd. Jeugd Odion 1 had het in hun wedstrijd een stuk lastiger, de formatie bestaande uit Joey, Stijn en Rick nam het op tegen Westa en wisten daar nipt met 6-4 te winnen.

Tijdens deze laatste speelronde van de jeugd waren er maar liefst 4 spelers die al hun wedstrijden hebben gewonnen:

Stijn Voors (Jeugd Odion 1), Thijs Roszmuller (Jeugd Odion 2), Tom Stienissen (Jeugd Odion 2) en Bob de Jong (Jeugd Odion 2)

Related Post

Corona virusCorona virus

0 Comments

Hallo leden, Er is door de bond een officieel schrijven binnen omtrent Corona en de Competitie. Bericht van de bond: Vanavond zijn er door de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd in

Uitslagen speelronde 5Uitslagen speelronde 5

0 Comments

Afgelopen week zijn weer bijna alle teams in actie gekomen dit resulteerde in mooie uitslagen. Het tweede jeugdteam wist hun wedstrijd zelfs met 10-0 te winnen! Door deze enorme uitslag

Odion 4 kampioen!!Odion 4 kampioen!!

0 Comments

Van harte gefeliciteerd!!! Odion 4 is kampioen geworden in de 5e klasse! Een top prestatie, veel succes volgend seizoen in de 4e klasse!!