TTV Odion Voorpagina nieuws Uitslagen speelronde 10 Jeugd

Uitslagen speelronde 10 Jeugd

Afgelopen zaterdag zijn ook de laatste jeugdwedstrijden gespeeld. Deze stonden nog op de planning beide teams waren zeker van hun uiteindelijke positie op de ranglijst. Het was dan ook een wedstrijd die enkel nog voor de formaliteit gespeeld diende te worden. Ondanks dat er niets op het spel stond werden beide wedstrijden wel gewonnen door de jeugdformaties.

Het kampioensteam Jeugd Odion 2 wist hun tegenstander zelfs met 10-0 te verslaan. Ook in de sets werden er mooie uitslagen genoteerd. Jeugd Odion 1 had het in hun wedstrijd een stuk lastiger, de formatie bestaande uit Joey, Stijn en Rick nam het op tegen Westa en wisten daar nipt met 6-4 te winnen.

Tijdens deze laatste speelronde van de jeugd waren er maar liefst 4 spelers die al hun wedstrijden hebben gewonnen:

Stijn Voors (Jeugd Odion 1), Thijs Roszmuller (Jeugd Odion 2), Tom Stienissen (Jeugd Odion 2) en Bob de Jong (Jeugd Odion 2)

Week van internationaliseringWeek van internationalisering

25 maart 2019 Een sportieve samenwerking tussen Graafschap College locatie Ruimzichtlaan en Graafschap Vitaal. In de week van de internationalisering worden de studenten ook aan het bewegen gezet. Sportclinics zoals #Tafeltennis #Calisthenics #Golf

Reünie TTV OdionReünie TTV Odion

60 Jaar Odion 2 jaar later dan gehoopt. Kunnen we eindelijk het 60-jarig bestaan van TTV Odion vieren. Dit doen we middels een reünie. Afgelopen jaren is Odion veel veranderd

Toernooi SMD WinterswijkToernooi SMD Winterswijk

Afgelopen weekend deden 4 van onze leden mee aan de Open Winterswijks kampioenschappen. SMD organiseerde een toernooi waar Odion ook voor was uitgenodigd, 4 clubgenoten hadden interesse in het toernooi