TTV Odion Nieuws Wiltschut beker

Wiltschut beker

Ook dit jaar is er weer een Wiltschut beker.

Inschrijven kan via de Wiltschut website.

Ondertussen is de voorjaarscompetitie alweer een heel eind onderweg en komt dus een nieuw Wiltschut seizoen ook weer steeds dichterbij. Inschrijvingen zijn mogelijk tot 30 april waarna we beginnen met het indelen.

De poulefase staat gepland van 8 mei (week 19) t/m 2 juni (week 22). Vervolgens vinden in week 23 (5 juni t/m 9 juni) de tussenronde en de vervolgronde met de laatste 32 plaats. Op 16 juni worden dan de wedstrijden met de laatste 16 teams gespeeld, de winnaars daarvan mogen een week later op 23 juni de kwartfinale.
De halve finale staat gepland op 30 juni en uiteindelijk wordt op 7 juli de finale gespeeld.

Nieuwe websiteNieuwe website

Tafeltennisvereniging Odion te Gaanderen beschikt sinds 28 maart 2017 over een nieuwe website. We horen graag wat jullie ervan vinden!

Odion 1 is kampioenOdion 1 is kampioen

Voor de laatste wedstrijd is Odion 1 kampioen geworden concurrent TIAN 1 wist hun wedstrijd niet met 10-0 te winnen waardoor Odion 1 het kampioenschap niet meer kan ontlopen. De

Uitslagen speelronde 10Uitslagen speelronde 10

De laatste senioren wedstrijden van het seizoen. Alleen de jeugd moet nog 1 wedstrijd spelen. Door de laatste wedstrijden is ook de eindpositie van de teams bekend. Odion 1 was