TTV Odion Nieuws,Voorpagina nieuws Uitslagen speelronde 8

Uitslagen speelronde 8

Afgelopen week kwamen enkel de senioren in actie, en hoe. Het eerste team wist met ruime cijfers te winnen van hun directe concurrent TIAN 2 en kan het kampioenschap al ruiken. Met nog maar 2 wedstrijden te gaan hebben ze een voorsprong van 13(!) punten op de nummer 2. Ook de andere teams hebben goede zaken gedaan zo heeft het tweede team met 2-8 gewonnen van GROL 4 en zijn ze zeker van hun 3e plek. Het 3e team verloor hun wedstrijd helaas met 6-4 maar maakt door hun nederlaag nog steeds kans op de tweede plek.

4 Spelers wisten afgelopen week al hun wedstrijden te winnen:

Christian Bruggink (Odion 1), Marco Koster (Odion 1), Richard Bruggink (Odion 1), Peter van de Putten (Odion 2)

Wiltschut bekerWiltschut beker

Ook dit jaar is er weer een Wiltschut beker. Inschrijven kan via de Wiltschut website. Ondertussen is de voorjaarscompetitie alweer een heel eind onderweg en komt dus een nieuw Wiltschut seizoen

Corona virusCorona virus

Hallo leden, Er is door de bond een officieel schrijven binnen omtrent Corona en de Competitie. Bericht van de bond: Vanavond zijn er door de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd in