TTV Odion Nieuws,Voorpagina nieuws Uitslagen speelronde 7

Uitslagen speelronde 7

Afgelopen week kwamen alle teams van Odion weer in actie. Dit was niet zonder resultaat! Er waren maarliefst 2 (!) teams die met 10-0 hebben gewonnen. De andere uitslagen waren 9-1, 9-1 en 6-4 met andere woorden prachtige uitslagen.

Odion 1 heeft door de 9-1 overwinning op hun directe concurrent Litac 3 de koppositie weer overgenomen van TIAN 2. Aankomende week staan TIAN 2 en Odion 1 tegen over elkaar een belangrijke wedstrijd om het kampioenschap. Het tweede jeugdteam heeft afgelopen week alweer met 10-0 gewonnen en kan met deze overwinning het kampioenschap al ruiken, sterker nog volgende wedstrijd kunnen ze met een 3-7 overwinning het kampioenschap al veiligstellen!

Door de goede overwinningen waren er 9 spelers die hun wedstrijden bij hun teams hebben gewonnen.

Christian Bruggink (Odion 1), Richard Bruggink (Odion 1), Peter van de Putten (Odion 2), Eva Kernacs (Odion 2), Rinze Bruggink (inv. Odion 2), Rick Stienissen (Odion 3), Edwin Lucassen (Odion 3), Tom Stienissen (Jeugd Odion 2), Thijs Roszmuller (Jeugd Odion 2)

Rommelmarkt 2017Rommelmarkt 2017

De rommelmarkt van zondag 13 augustus is weer een succes geweest. Er waren ongeveer 600 bezoekers. We hebben ongeveer € 400,- meer ontvangen dan vorig jaar. Met dank aan onze