TTV Odion Nieuws,Voorpagina nieuws Uitslagen speelronde 6

Uitslagen speelronde 6

0 Comments

Afgelopen week kwamen op Odion 2 na alle teams in actie. Dit leverde 1 overwinning op. Beide jeugdteams moesten uitspelen in Arnhem tegen de Treffers. Zowel team 1 als 2 hadden het erg lastig en wisten er beide een gelijkspel uit te halen. Ook Odion 3 speelde gelijk tegen koploper Zevenaar 3.

Alleen Odion 1 wist te winnen, met 4-6 won Odion van Hercules waardoor het nog steeds zicht blijft houden op de eerste plek. Deze uitslagen zorgde er wel voor dat niet alleen Odion 1 nog kans maakt op een eventueel kampioenschap maar ook Odion 3 en beide jeugdteams nog in de race zijn. In theorie zou Odion 2 ook nog een gooi kunnen doen naar de koppositie maar hier is het verschil met de nummer 1 erg groot.

Aankomende week spelen alle teams van Odion thuis.

Odion 1 neemt het op tegen de nummer 3 van de competitie Litac 3. De vorige ontmoeting eindigde in een 2-8 overwinning voor het eerste. Odion 2 neemt het op tegen de hekkensluiter van poule B namelijk Bredevoort 2. Tijdens de uitwedstrijd won team 2 met 4-6. Odion 3 neemt het ook op tegen de hekkensluiter van hun poule. Dropshot 2 komt op bezoek in Gaanderen. In Zelhem eindigde het duel in 3-7.

Jeugd Odion 1 neemt het op zaterdag op tegen nummer 3 van de competitie Velp 1. Vorige wedstrijd werd met een invaller gewonnen met 2-8. Jeugd Odion 2 neemt het op tegen nummer 4 Zevenaar 2. Vorige wedstrijd wonnen ze met 1-9!!

Related Post