TTV Odion Nieuws,Voorpagina nieuws Uitslag inhaalwedstrijd Odion 3

Uitslag inhaalwedstrijd Odion 3

Afgelopen vrijdag 22 oktober nam Odion 3 het op tegen het derde team van DSV Relax. De avond begon met een gelukje iemand bij DSV kon namelijk niet waardoor Odion al begon met een 3-0 voorsprong omdat de wedstrijd altijd 3 tegen 3 gespeeld moet worden. Met uitzondering van de jeugdwedstrijden.

Na een aantal spannende potjes was het beslist Odion won met een kleine overwinning namelijk 6-4.

Namens Odion waren het Edwin Lucassen, Rinze Bruggink en Stijn Voors die het individueel opnamen tegen de twee uit Didam. Bij de dubbel waren het Rick Stienissen en Stijn Voors die net naast het punt grepen.

Odion 4 kampioen!!Odion 4 kampioen!!

Van harte gefeliciteerd!!! Odion 4 is kampioen geworden in de 5e klasse! Een top prestatie, veel succes volgend seizoen in de 4e klasse!!