TTV Odion Nieuws,Voorpagina nieuws TTV Odion zoekt spullen voor de jaarlijkse curiosa- en rommelmarkt

TTV Odion zoekt spullen voor de jaarlijkse curiosa- en rommelmarkt

0 Comments

Op zondag 11 augustus 2019 organiseert TTV Odion in en om haar clubgebouw de bekende jaarlijkse rommel- en curiosamarkt en wel voor de 20e keer.

De opbrengst van deze markt is deze keer speciaal bestemd om de hal aan de buitenzijde een schilderbeurt te geven. Gezien het achterstallige onderhoud is dit dringend nodig.

Deze markt staat o.a. in de weide omgeving bekend om de zeer uitgebreide en kwalitatief goede spullen en bovendien is alles zeer aangenaam geprijsd en dat voor minimum prijzen.

De actieve leden van de rommelmarktcommissie zijn al maanden bezig om bruikbare artikelen bij mensen op te halen, deze te sorteren en daar waar nodig is te repareren.

De vereniging is nog op zoek naar LP’s, CD’s, fietsen, speelgoed, lampen, klokken, gereedschap, curiosa, boeken, etc.

De goederen kunnen na telefonische afspraak gebracht worden bij de Tafeltennishal, Korte Huitinkstraat 15 te Gaanderen tijdens de trainingsavonden op maandag en dinsdag maar kunnen eventueel ook opgehaald worden. Hebt u nog bruikbare spullen en wilt u deze vereniging steunen neem dan contact op met een van de volgende personen:

L. Masselink tel. 0315-323955 en R. Reuling 0314-643765.

E-mail: secretaris@ttvodion.nl

Related Post

Uitslagen speelronde 9Uitslagen speelronde 9

0 Comments

Afgelopen week kwamen alle teams weer in actie dit leverde verschillende resultaten op. Na het kampioenschap van het jeugdteam Odion 2 lijkt ook Odion 1 zeker van het kampioenschap. Odion