TTV Odion Nieuws,Voorpagina nieuws Reünie TTV Odion

Reünie TTV Odion

60 Jaar Odion

2 jaar later dan gehoopt. Kunnen we eindelijk het 60-jarig bestaan van TTV Odion vieren. Dit doen we middels een reünie. Afgelopen jaren is Odion veel veranderd in alle opzichten. Maar één ding is nooit verdwenen en dat is de gezelligheid. Graag zouden we dit nogmaals willen herbeleven met alle oud-leden.

Reünie
Tijdens de reünie is er de mogelijkheid van een drankje en staan er tafels om nogmaals een balletje tegen je oude teamgenoot te slaan. Of daag je een nieuw lid uit om te laten zien wat hij of zij kan. Graag horen we hoeveel oud-leden er ongeveer komen. Dus laat even wat van je horen via het volgende mailadres:
ttv.odion@hotmail.com

Uitslagen speelronde 7Uitslagen speelronde 7

Afgelopen week kwamen alle teams van Odion weer in actie. Dit was niet zonder resultaat! Er waren maarliefst 2 (!) teams die met 10-0 hebben gewonnen. De andere uitslagen waren