TTV Odion Nieuws Odion winnaar Wiltschutbeker

Odion winnaar Wiltschutbeker

0 Comments

Odion Gaanderen  winnaar van de Wiltschutbeker 2017.
 
In een zeer spannende finale, met veel publiek, streden in de Tafeltennishal van TTV Treffers in Arnhem de ploegen uit Beuningen, Gaanderen, Velp en Wamel (Betuwe) om de beste vier plaatsen van dit toernooi.
Het was een zeer spannende strijd, de spelers speelden op hoog niveau en het tempo lag hoog.
De troostfinale om de 3de en 4de plaats werd gespeeld tussen TCB 2 uit Beuningen en Velp 1 uit Velp. Deze wedstrijd bleef tot de laatste moment spannend. Na 8 wedstrijden was de tussenstand 4-4. De laatste beslissingswedstrijd werd gewonnen door TCB 2, die hiermee 3de werd.
Odion 1 uit Gaanderen won de finale van Tikhard 1 uit Wamel met 5 – 3. 
Zij mochten dan ook onder luid applaus uit handen van bestuurslid NTTB Gelre, Michel Ebben, de wisselbeker mee naar huis nemen. Tevens dankte hij iedereen die meegeholpen had aan het succes van dit toernooi.
De winnende ploeg van Odion 1 bestond uit: J. van Londen, C. Bruggink,           L. Helmink, C. Lubbers en J. Egging

Related Post

Uitslagen speelronde 8Uitslagen speelronde 8

0 Comments

Afgelopen week kwamen enkel de senioren in actie, en hoe. Het eerste team wist met ruime cijfers te winnen van hun directe concurrent TIAN 2 en kan het kampioenschap al

Uitslagen speelronde 6Uitslagen speelronde 6

0 Comments

Afgelopen week kwamen op Odion 2 na alle teams in actie. Dit leverde 1 overwinning op. Beide jeugdteams moesten uitspelen in Arnhem tegen de Treffers. Zowel team 1 als 2