TTV Odion Nieuws,Voorpagina nieuws Nieuwe sponsoren TTV Odion

Nieuwe sponsoren TTV Odion

0 Comments

Tafeltennisvereniging Odion is sinds kort 3 sponsoren rijker. De lokale ondernemingen sponsoren Odion voor het komende jaar hieronder informatie over onze nieuwe sponsoren.

Kremer Uitvaartzorg
Uitvaartzorg Kremer en uitvaartcentrum Ganderije.
Ongeacht of en waar u verzekerd bent.
Bel voor meer informatie het vastleggen van de wensen of het melden van een overlijden 0315-700212.
www.uitvaartzorgkremer.nl
Hoofdstraat 3, 7011AA Gaanderen

Shopzz.nl
Bij Shoppz winkelt u snel een eenvoudig online. Onze webwinkels bieden voor elk wat wils. Shoppz heeft jarenlange ervaring met verkoop in fysieke winkels. Onze specialisten staan voor u klaar. Onze prijzen zijn scherp, maar goed advies vinden wij net zo belangrijk.
Op dit moment kunt u bij Shoppz terecht voor koptelefoons en keukengereedschap. Bezoek één van onze specialistische webwinkels hieronder.

Brethouwer tweewielers
Wij zijn Brethouwer tweewielers, dé fietsenwinkel van Gaanderen! Onze winkel is gevestigd aan de Rijksweg 138 in Gaanderen. Bij de tweewieler speciaalzaak kunt u terecht voor damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen, en elektrische fietsen. Wij streven naar de beste service waarbij kwaliteit, vertrouwen en persoonlijkheid voorop staan. 

Related Post

Uitslagen speelronde 8Uitslagen speelronde 8

0 Comments

Afgelopen week kwamen enkel de senioren in actie, en hoe. Het eerste team wist met ruime cijfers te winnen van hun directe concurrent TIAN 2 en kan het kampioenschap al

Uitslagen speelronde 7Uitslagen speelronde 7

0 Comments

Afgelopen week kwamen alle teams van Odion weer in actie. Dit was niet zonder resultaat! Er waren maarliefst 2 (!) teams die met 10-0 hebben gewonnen. De andere uitslagen waren