TTV Odion Nieuws Kampioenschap komt steeds dichterbij!

Kampioenschap komt steeds dichterbij!

Het tweede jeugdteam van Odion kan het kampioenschap al ruiken. Met 60 punten uit 7 wedstrijden zijn ze het hele seizoen al fantastisch bezig en hebben ze al een voorsprong van 23 punten weten op te bouwen. Dit zorgt ervoor dat ze in de wedstrijd tegen Hutaf 3 al kampioen kunnen worden. Met een uitslag van 7-3 kan nummer 2 Treffers (A) nog op gelijke hoogte komen . Hiervoor moeten ze wel alle wedstrijden met 10-0 winnen dat is ze dit seizoen nog niet eerder gelukt. Mocht het tijdens de volgende wedstrijd nog niet lukken heeft Odion 2 (Jeugd) nog 2 wedstrijden de tijd om het kampioenschap alsnog veilig te stellen!

Maar voor dat er een feestje gevierd kan worden moeten de komende wedstrijden wel gewonnen worden. Resterende wedstrijden:

DatumTijdThuisteamUitteam
20 November ’2113.00Hutaf 3Odion 2
27 November ’2114.00Litac 4Odion 2
11 December ’2110.00Odion 2Litac 3

Uitslagen speelronde 10Uitslagen speelronde 10

De laatste senioren wedstrijden van het seizoen. Alleen de jeugd moet nog 1 wedstrijd spelen. Door de laatste wedstrijden is ook de eindpositie van de teams bekend. Odion 1 was

Nieuwe websiteNieuwe website

Tafeltennisvereniging Odion te Gaanderen beschikt sinds 28 maart 2017 over een nieuwe website. We horen graag wat jullie ervan vinden!