TTV Odion Nieuws Kampioenschap komt steeds dichterbij!

Kampioenschap komt steeds dichterbij!

Het tweede jeugdteam van Odion kan het kampioenschap al ruiken. Met 60 punten uit 7 wedstrijden zijn ze het hele seizoen al fantastisch bezig en hebben ze al een voorsprong van 23 punten weten op te bouwen. Dit zorgt ervoor dat ze in de wedstrijd tegen Hutaf 3 al kampioen kunnen worden. Met een uitslag van 7-3 kan nummer 2 Treffers (A) nog op gelijke hoogte komen . Hiervoor moeten ze wel alle wedstrijden met 10-0 winnen dat is ze dit seizoen nog niet eerder gelukt. Mocht het tijdens de volgende wedstrijd nog niet lukken heeft Odion 2 (Jeugd) nog 2 wedstrijden de tijd om het kampioenschap alsnog veilig te stellen!

Maar voor dat er een feestje gevierd kan worden moeten de komende wedstrijden wel gewonnen worden. Resterende wedstrijden:

DatumTijdThuisteamUitteam
20 November ’2113.00Hutaf 3Odion 2
27 November ’2114.00Litac 4Odion 2
11 December ’2110.00Odion 2Litac 3

Wiltschut bekerWiltschut beker

Ook dit jaar is er weer een Wiltschut beker. Inschrijven kan via de Wiltschut website. Ondertussen is de voorjaarscompetitie alweer een heel eind onderweg en komt dus een nieuw Wiltschut seizoen

Raboclubkas Campagne 2018Raboclubkas Campagne 2018

Tafeltennisvereniging Odion doet dit jaar weer mee met de clubkas Campagne van de Rabobank. Leden van de Rabobank Graafschap ontvangen een paar dagen voor deze periode een stemkaart. Hierop staat