TTV Odion Nieuws Einde Seizoen 2022

Einde Seizoen 2022

0 Comments

Nu het einde van het jaar in zicht is heeft ook de najaar competitie 2022 zijn einde bereikt.
Er zijn enkele knappe prestaties neergezet. Zo vocht Odion 1 het gehele seizoen voor het kampioenschap terwijl hetzelfde team zich vorig seizoen pas met het laatste punt veilig speelde.
Odion 2 heeft enkele knappe uitslagen neergezet en hebben zich goed staande weten te houden in een op papier zware competitie.
Odion 3 heeft mooie resultaten geboekt en boven verwachting gepresteerd. Enkele spelers hebben dit seizoen veel meters kunnen maken waardoor ze volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid makkelijker meekomen in de competitie.

Ook bij de jeugd hebben de teams goed gepresteerd.
Team 1 bezette vorig seizoen nog de laatste plaats in de 4 klasse en liep dit seizoen op enkele punten de promotiepoule mis. Ondanks die tegenslag wisten ze zich ongeslagen te kronen tot nummer 1 van de degradatiepoule en waren ze al snel veilig.
Team 2 in een nieuwe opstelling heeft een mooi seizoen gedraaid spelers hebben op een hoog niveau kunnen strijden voor de punten. Vooral Joey heeft dit seizoen laten zien dat hij bezig is zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardige speler. Met een nieuwe speler in het team en de teams door elkaar heen gehusseld behaalde ook team 2 een mooi resultaat in de competitie.

Related Post

Rommelmarkt 2017Rommelmarkt 2017

0 Comments

De rommelmarkt van zondag 13 augustus is weer een succes geweest. Er waren ongeveer 600 bezoekers. We hebben ongeveer € 400,- meer ontvangen dan vorig jaar. Met dank aan onze

Nieuwe websiteNieuwe website

0 Comments

Tafeltennisvereniging Odion te Gaanderen beschikt sinds 28 maart 2017 over een nieuwe website. We horen graag wat jullie ervan vinden!

Odion 4 kampioen!!Odion 4 kampioen!!

0 Comments

Van harte gefeliciteerd!!! Odion 4 is kampioen geworden in de 5e klasse! Een top prestatie, veel succes volgend seizoen in de 4e klasse!!