TTV Odion Nieuws Einde Seizoen 2022

Einde Seizoen 2022

0 Comments

Nu het einde van het jaar in zicht is heeft ook de najaar competitie 2022 zijn einde bereikt.
Er zijn enkele knappe prestaties neergezet. Zo vocht Odion 1 het gehele seizoen voor het kampioenschap terwijl hetzelfde team zich vorig seizoen pas met het laatste punt veilig speelde.
Odion 2 heeft enkele knappe uitslagen neergezet en hebben zich goed staande weten te houden in een op papier zware competitie.
Odion 3 heeft mooie resultaten geboekt en boven verwachting gepresteerd. Enkele spelers hebben dit seizoen veel meters kunnen maken waardoor ze volgend seizoen naar alle waarschijnlijkheid makkelijker meekomen in de competitie.

Ook bij de jeugd hebben de teams goed gepresteerd.
Team 1 bezette vorig seizoen nog de laatste plaats in de 4 klasse en liep dit seizoen op enkele punten de promotiepoule mis. Ondanks die tegenslag wisten ze zich ongeslagen te kronen tot nummer 1 van de degradatiepoule en waren ze al snel veilig.
Team 2 in een nieuwe opstelling heeft een mooi seizoen gedraaid spelers hebben op een hoog niveau kunnen strijden voor de punten. Vooral Joey heeft dit seizoen laten zien dat hij bezig is zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardige speler. Met een nieuwe speler in het team en de teams door elkaar heen gehusseld behaalde ook team 2 een mooi resultaat in de competitie.

Related Post

Corona virusCorona virus

0 Comments

Hallo leden, Er is door de bond een officieel schrijven binnen omtrent Corona en de Competitie. Bericht van de bond: Vanavond zijn er door de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd in