TTV Odion Nieuws,Voorpagina nieuws Achterhoek Pinkster Cup (Poule indeling)

Achterhoek Pinkster Cup (Poule indeling)

0 Comments

Aanstaande zondag is het dan eindelijk zover! De eerste editie van de Achterhoek Pinkster Cup staat op de planning. Om jullie alvast te informeren hebben we alvast de poules gemaakt die zijn hieronder te vinden.

Het toernooi bestaat mede door niveauverschil enkel uit een poulefase waar iedere poulewinnaar beloond wordt met een prachtige beker gesponsord door Second Life Gaanderen. Een poule bestaat afhankelijk van de grootte uit 10 รก 15 wedstrijden dit houdt in dat iedereen minimaal 4 en maximaal 5 wedstrijden speelt.
Wij hebben besloten de regelgeving van de NTTB te volgen en maken dus gebruik van alle regels die bij een wedstrijd of bondstoernooi ook van toepassing zijn. We spelen dus een best out of 5.

Poule indeling:

POULE A

NaamVereniging
Chris HollemanSMD
Tim BrugginkSMD
Brend HollemanSMD
Ruben GrievinkSMD
Christian BrugginkOdion
Henri EbbersHercules

POULE B

NaamVereniging
Dennis BoomkampTaverdo
Michel SzilagyiOdion
Stijn VoorsOdion
Rick StienissenOdion
Timo ScharenborgSMD
Jan FrekeSMD

POULE C

NaamVereniging
Martijn HarlemanGorssel
Johan VrossinkGorssel
Edwin LucassenOdion
Casper BorkusSMD
Hennie BergervoetTaverdo
Lukas MasselinkLitac

POULE D

NaamVereniging
Johan TeunissenOdion
Hans StienissenOdion
Joey SeinhorstOdion
Bas van GerderenTaverdo
Robert DirksenTaverdo

Uiteraard is publiek ook welkom! Dus mocht u nog vrienden, familie of kennissen hebben die het leuk vinden om te komen kijken zijn ze van harte welkom.

Related Post

Uitslagen speelronde 10Uitslagen speelronde 10

0 Comments

De laatste senioren wedstrijden van het seizoen. Alleen de jeugd moet nog 1 wedstrijd spelen. Door de laatste wedstrijden is ook de eindpositie van de teams bekend. Odion 1 was

Nieuwe websiteNieuwe website

0 Comments

Tafeltennisvereniging Odion te Gaanderen beschikt sinds 28 maart 2017 over een nieuwe website. We horen graag wat jullie ervan vinden!

Rommelmarkt 2018Rommelmarkt 2018

0 Comments

Tafeltennisvereniging Odion organiseert ook dit jaar weer haar jaarlijkse rommelmarkt. De rommelmarkt zal plaatsvinden op zondag 12 augustus 2018, van 10.00 uur tot 16.00 uur in de sportzaal Korte Huitinkstraat