Pinkster Cup 2023

0 Comments

Op zondag 28 Mei a.s. organiseert TTV Odion de 2ᵉ editie van de Pinkster Cup. Na een geslaagde eerste editie hebben we besloten het toernooi uit te bereiden zodat nog meer mensen kunnen meedoen aan dit toernooi.
Hiervoor hebben we het volgende concept bedacht;

Op zondag 28 mei worden er niet één maar twee toernooien gehouden. We gooien alle deuren los waardoor er meer dan genoeg plek is voor alle deelnemers om rustig bij te komen na hun wedstrijd.

De toernooien worden ingedeeld op basis van niveau. Het niveau wordt vastgesteld aan de hand van het aantal aanmeldingen. Maar het concept is als volgt.


Toernooi 1: Start om 10.00 en duurt tot 14.30
Dit toernooi is voor de 50% die als laagst is gekwalificeerd. Voor nu gaan we ervan uit dat dit gaat om de 4ᵉ en 5ᵉ klasse.

Toernooi 2: Start om 15.30 en duurt tot 21.00
Dit toernooi is voor de 50% die als hoogst is gekwalificeerd. Voor nu gaan we ervan uit dat dit spelers vanuit zijn de 3ᵉ klasse of hoger.

Inschrijven kan via onze site of via de toernooicoördinator van jullie vereniging.

Related Post

StarterstoernooiStarterstoernooi

0 Comments

Op zaterdag 22 oktober organiseert TTV Odion de eerste editie van het starterstoernooi. Op deze dag worden er meerdere wedstrijden in een toernooi verband gespeeld en sluiten we uiteraard af