Categories:

Allereerst voordat er over bedragen word gesproken gaan we eerst even wat vertellen over onze club. Tafeltennisvereniging Odion heeft een enorm mooi verleden, jaren geleden behoorde we tot één van de topclubs van Nederland. Helaas zijn we op dit moment niet meer dan een regionale club die altijd vecht voor de overwinningen.

Op het moment hebben we 2 jeugdteams beide uitkomend in een regionale competitie, het eerste team bestaande uit 3 spelers komt uit in de 2e klasse en het andere team ook bestaande uit 3 spelers speelt in de 3e klasse. Daarnaast hebben we 3 seniorenteams, het eerste team komt uit in de eerste klasse en heeft zich daar afgelopen seizoen gehandhaafd. Beide andere teams komen uit in de 5e klasse waar ze beide mooie resultaten neerzetten.

U kunt onze nieuwe sponsor worden door een bedrag van €10 euro per maand te doneren aan onze vereniging. Dit bedrag dient betaald te worden in kwartalen. Op het moment dat u bereid bent om te sponsoren gaan we dit officieel vastleggen middels een contract van minimaal 2 jaar met een optie voor meerdere jaren.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover aangezien het een wisselwerking moet zijn waar beide partijen beter van worden!

  • U bent met uw logo zichtbaar op onze website en social media (Instagram en Facebook)
  • U kunt tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan een bedrijventoernooi, meer informatie volgt t.z.t.
  • Middels Narrow casting zult u met uw bedrijf zichtbaar zijn op het tv scherm in onze kantine.
  • U bent tijdens onze speelavonden van harte welkom in onze zaal om een kijkje te nemen.
  • Uw logo zal zichtbaar zijn op onze teamfoto’s dit doen we doormiddel van een digitale sponsorbord.

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact opnemen met onze secretaris. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Mailadres: secretaris@ttvodion.nl

Tags:

Comments are closed