Categories:

Allereerst voordat er over bedragen word gesproken gaan we eerst even wat vertellen over onze club. Tafeltennisvereniging Odion heeft een enorm mooi verleden, jaren geleden behoorde we tot één van de topclubs van Nederland. Helaas zijn we op dit moment niet meer dan een regionale club die altijd vecht voor de overwinningen.

Op het moment hebben we 2 jeugdteams beide uitkomend in een regionale competitie, het eerste team bestaande uit 3 spelers komt uit in de 2e klasse en het andere team ook bestaande uit 3 spelers speelt in de 3e klasse. Daarnaast hebben we 3 seniorenteams, het eerste team komt uit in de eerste klasse en heeft zich daar afgelopen seizoen gehandhaafd. Beide andere teams komen uit in de 5e klasse waar ze beide mooie resultaten neerzetten.

Onze club telt op dit moment (Mei 2022) 41 leden, een groot deel hiervan speelt recreatief. Als club hopen we een mooie sponsor te kunnen vinden die ons tegemoet kan komen in de kosten van onze nieuwe clubshirts. De shirts kosten ongeveer €35 euro per stuk, het zou dan gaan om 20 shirts (=€700,-).
Dit zijn dan clubshirts met enkel het clublogo en dus géén sponsor logo. Een sponsorlogo kost €7,50 euro per stuk. Mocht de sponsor een goedkopere optie hebben staan we hier uiteraard voor open.

Aangezien het hier om een groot bedrag zou gaan geven we er als club ook veel voor terug we zullen alle tegemoetkomingen hieronder opsommen.

• De shirts zullen tijdens alle competitiewedstrijden én toernooien worden gedragen door de spelers van TTV Odion.
  • Middels Narrow casting laten we u bedrijf regelmatig voorbij komen op ons TV scherm in de kantine.
  • Gratis deelname aan ons bedrijventoernooi! Informatie over dit toernooi zal t.z.t. volgen.
  • U bent natuurlijk altijd van harte welkom op tijdens de trainingen of de competitie een kijkje te nemen in de zaal.
  • Vermelding op de website, daarnaast zal u bedrijfslogo regelmatig zichtbaar zijn op onze social media kanalen (Instagram en Facebook).
  • Uw logo is middels een sponsorbord zichtbaar bij de teamfoto’s van het nieuwe seizoen.

Mochten er nog aanvullende vragen zijn kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze secretaris, we zullen dan zo snel mogelijk reactie geven.

Mailadres: secretaris@ttvodion.nl

Tags: