Categories:

Allereerst voordat er over bedragen word gesproken gaan we eerst even wat vertellen over onze club. Tafeltennisvereniging Odion heeft een enorm mooi verleden, jaren geleden behoorde we tot één van de topclubs van Nederland. Helaas zijn we op dit moment niet meer dan een regionale club die altijd vecht voor de overwinningen.

Op het moment hebben we 2 jeugdteams beide uitkomend in een regionale competitie, het eerste team bestaande uit 3 spelers komt uit in de 2e klasse en het andere team ook bestaande uit 3 spelers speelt in de 3e klasse. Daarnaast hebben we 3 seniorenteams, het eerste team komt uit in de eerste klasse en heeft zich daar afgelopen seizoen gehandhaafd. Beide andere teams komen uit in de 5e klasse waar ze beide mooie resultaten neerzetten.

Op het moment dat u ervoor kiest Odion te helpen middels spullen te doneren aan de vereniging stellen we dat zeer op prijs. Dit kan natuurlijk via 2 mogelijkheden, u koopt de spullen in en doneert ze vervolgens aan onze vereniging. Of u doneert het geld en wij tonen als vereniging aan wat voor een inkopen we hebben gedaan met het geld. Een materialensponsor kan kiezen uit meerdere pakketten aangezien de prijzen nogal verschillen zullen we per pakket overleggen wat wij als vereniging u te bieden hebben.

• Kantine sponsor (inkopen voor de kantine, dit gaat voornamelijk om etenswaren en dranken)
  • Batjes sponsor (startersbatjes, voorzien van de volgende rubbers 2x Friendship 729 FX Super, Tibhar Smash frame)
  • Ballensponsor (pakket bevat goedgekeurde wedstrijdballen en trainingsballen)
  • Wervingssponsor (flyers, advertenties, promotiemateriaal, etc..)
  • Overig (trainingsmaterialen, competitie benodigdheden, pand onderhoud, etc..)

Mocht u een vraag hebben met betrekking tot sponsoring neem dan gerust contact op met onze secretaris. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoorden.

Mailadres: secretaris@ttvodion.nl

Tags: